Inspiration

USM X 3

7 mar, 2017

  • Gruppträning
  • Inspiration
  • Konditionsträning
  • Styrketräning
Bygget Mariehem

Umeå Sport & Motion fortsätter ett redan lyckat samarbete med Balticgruppen. USM tar nu ett steg närmare sin vision. Att växa till tre högkvalitativa anläggningar i Umeå! Vi älskar Umeå och vi älskar att se Umeborna må bra – därför flyttar vi under hösten 2017 in i vår tredje anläggning i fastigheten Etern på Marielund.

Nu är det dags igen att ta ytterligare ett steg! Under hösten 2017 öppnar USM sin tredje anläggning! Vi fortsätter vårt redan positiva samarbete med Balticgruppen och blir hyresgäst i fastigheten Etern 3 på Marielund. Vår nya anläggning kommer att ligga i samma byggnad som tex Gymnastikens hus och Ica Kvantum. 

Området Marielund är intressant för oss. Det byggs mycket nya bostäder, E4:an går förbi utanför, bussförbindelserna är bra och det bor mycket folk i området. Området sjuder av liv! 

USM i Etern kommer att bli ca 1500 kvm. Det kommer att vara ett stort gym, cardiodel samt två salar för gruppträning. Vi vill skapa en häftig träningsmiljö, något som sticker ut, och då är Balticgruppen rätt aktör att jobba med. 

En god träningsmiljö är något vi värdesätter högt och vi strävar efter att erbjuda en anläggning av mycket hög kvalité när det kommer till luft, ljus och ljud. Hos oss ska det vara lustfyllt att träna och vi har kunskapen och erfarenheten att skapa den miljön för er!

Vi kommer att hålla er uppdaterade längs resan, välkommen att hänga med!